Få ut mer av din e-handel

Oavsett om ska starta en ny e-handel eller vill ta din befintliga e-handel till nya höjder, är fokuset detsamma. Nämligen att hela tiden öka försäljningen.

Kom igång med din e-handel

 

Vi hjälper dig att sätta upp en framgångsrik e-handel. Få trafik, konvertera och sälj enkelt i mobila enheter. Det finns många plattformar. För mindre kunder hjälper vi till med Shopyfi, Textalk eller Tictail. För lite mer ambitiösa lösningar använder vi nopCommerce som grund vilket är en open source plattform med tusentals utvecklare världen över. Det innebär att er e-handel står på trygga ben, med massor av tillägg för att öka konvertering, integrera mot affärssystem och betalväxlar som Klarna med mera.

 

Öka försäljningen på din e-handel 

När du är igång med din e-handel är det viktigt att ständigt optimera e-handeln. Så att du ökar försäljningen. 

Så ökar du försäljningen på din webbshop:

  1. Genom att erbjuda relevant innehåll som driver trafik och bemöter kunderna på sin köpresa.
  2. Genom att designa en snygg och användarvänlig e-handel som får besökarna att intressera sig för dina produkter och vilja stanna på e-handeln.
  3. Genom att konverteringsoptimera din e-handel för att omvandla besökarna till betalanda kunder
  4. Genom Marketing Automation, det vill säga att: 
  • Bjuda in till samtal och interagera med kunderna vid rätt tillfälle direkt på e-handeln - med chatt eller budskap med rätt tajming.
  • Personalisera e-handeln efter kundens tidigare uppvisade intresse och på så sätt bli mer relevant och öka användarupplevelsen 
  • Genom att bearbeta besökarna utanför e-handeln (med automatiska nyhetsbrev och Cart Abandonment - t.ex. maila över varukorgar som väntar på kunde